Trobbiani's Place - Over Ons

onze geschiedenis

In 1985 begon het Italiaans koppel Tommassina en Rinaldo Trobbiani, een Italiaans eetcafé. Europa Centrum was de naam waar pizza's en pasta's op het menu stonden. Enkele jaren later werd het enkel een café waar de Italiaanse cultuur tot zijn uiting kwam.
Negen jaar geleden werd Europa Centrum in een nieuw jasje gestoken. Het werd een moderne zaak met de naam Brasserie 't Centrum. De menukaart kwam ook terug boven met een uitgebreid aanbod aan pasta's.
In 2010 gingen de uitbaters met pensioen en besliste de zoon de zaak over te nemen en dit samen met zijn Spaanse zakenpartner Adoracion Sanchez. Het pastaconcept bleef bestaan, enkel de naam van de zaak veranderde opnieuw. Trobbiani's Place werd geboren. Trobbiani, de achternaam van de familie, werd gekozen om aan te tonen dat dit familiezaakje blijft bestaan.

Met de komst van de Spaanse zakenpartner, Dori Sanchez, gingen er weer enkele deuren open. Eerder in 2007 openden het tweetal al een horecazaak in Houthalen, 't Riethof. Hier stonden Italiaanse, Spaanse en Belgische gerechten op de menukaart.
Dori, die eerder 7 jaar lang de uitbaatster was van een Spaanse Club, wilde zich liever richten op een eigen zaak, een moderne en Spaanse brasserie.
Op 8 september 2012 verhuisden Carlo en Dori samen naar hun nieuwe zaak, Brasserie Magnifico. In deze zaak gingen ze gerichter werken met Spaanse producten. De Spaanse specialiteiten zijn hier een echte aanrader. Naast de gekende Paella, de Tapas en visgerechten, staan er ook Belgische gerechten op de kaart.

Buiten Trobbiani's Place en Brasserie Magnifico baten de twee ook een hotel uit nabij het domein Bokrijk. Dit hotel staat gekend als de Drive Inn of Bokrijks Gasthof.
Het hotel kreeg hetzelfde concept als de pastazaak in Houthalen, dus kreeg ook deze horecazaak de naam Trobbiani's Place. Naast de diverse pastagerechten zijn er ook vlees- en visgerechten te verkrijgen.